Overig

Overig

Overzicht

Op deze pagina vindt u een aantal verschillende onderwerpen. In het overzicht hieronder kunt u op een regel klikken om naar een onderwerp te springen. Of u kunt gewoon naar beneden bladeren om alle onderwerpen te zien.

U kunt natuurlijk ook de menubalk bovenin het venster gebruiken om naar andere pagina's van deze website te gaan.

Contactgegevens

Locatie

Wij zoeken vrijwilligers

Privacyverklaring

Verantwoording

Contactgegevens

Huis van de wijk

Naar het overzicht pijl

Locatie

Onze activiteiten vinden plaats in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt. Op de plattegrond hieronder toont de blauwe pijl de huidige (nieuwe) locatie van het Huis van de Wijk op de hoek van de President Kennedylaan en de Rijnstraat. De rode pijl geeft de vorige locatie in de Rijnstraat aan. Het is zo'n 10 minuten lopen van de vorige locatie naar de huidige.

Tip: Klik op de plattegrond om een grotere kaart te zien.

We bevinden ons in het Huis van de Wijk

Naar het overzicht pijl

Wij zoeken collega-vrijwilligers als begeleider of (assistent-)docent

In het kort

Vrijwilliger Sinds 2013 draait onze leslocatie op een enthousiast team van 9 mensen. Elk seizoen weten vijftigplussers ons te vinden en is ons lesprogramma uitverkocht. Ook voor onze hulp-op-maat ochtenden is grote belangstelling. Daarom zoeken wij collega-vrijwilligers die ons team komen versterken.

Voor de Open inloop zoeken wij computerhulpen.
De Open inloop is voor starters en beginners in de digitale wereld. Als computerhulp ga je één op één aan de slag met een cursist. Dat kan zijn voor de uitleg van smartphone, laptop of tablet maar ook voor vragen over allerhande digitale toepassingen. Starters in de digitale wereld helpen wij graag op weg met o.a. de cursus Klik en Tik. Het is jouw taak om ze daarbij te helpen.

Voor het Spreekuur zoeken wij medewerkers.
Het Spreekuur is voor (oud-)cursisten en is bedoeld voor hulp bij meer technische vragen, zoals updaten van software, eenvoudige hardware reparaties, een account aanmaken en nog veel meer. (Oud-)cursisten zijn ook welkom om een van de vele online cursussen te doen die SeniorWeb aanbiedt of voor hulp bij de cursus die ze op dat moment bij ons op de leslocatie volgen.

Voor onze cursussen en workshops zoeken wij (assistent-)docenten.
Als docent ben je verantwoordelijk voor een of meer cursussen/workshops en geef je les aan kleine groepen (van 6 tot 8 personen). Soms wordt er gewerkt met bestaand cursusmateriaal, maar soms moet het ook 'op maat' gemaakt worden. Je draagt je steentje bij aan de inhoud van ons programma.
Als assistent-docent help je actief mee als cursisten tijdens de les aan hun opdrachten werken.

Wat neem je mee?

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

Intern en via de landelijke organisatie van SeniorWeb.

Wat krijg je ervoor terug?

Maatschappelijk waardevol vrijwilligerswerk. Onderdeel van een leuk en gezellig team. Leuke uitdagende werksfeer binnen de werkgroep. Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Waardering. Plezier. Vergroten van kennis en vaardigheden.

Werktijden

De cursussen en workshops zijn verspreid door de week op de woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen dan wel -middag. Het Spreekuur en de Open inloop zijn respectievelijk op dinsdag- en woensdagmorgen.

Hoe kom je in aanmerking?

We horen graag van je!
Stuur ons een e-mailtje met je motivatie en wij nodigen je uit voor een gesprek. Zie het onderwerp bovenaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Naar het overzicht pijl

Privacyverklaring SeniorWeb Amsterdam-Zuid

SeniorWeb Amsterdam-Zuid:

AVG

Inleiding

Wij respecteren uw privacy.

Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard als dat nodig is. Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten bewaren wij uw e-mailadres. Als u zich aanmeldt voor een van onze activiteiten bewaren wij uw gegevens tot het einde van dat seizoen. Uw gegevens slaan wij zo veilig mogelijk op.

In deze privacyverklaring leggen wij u uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Doel gegevens

Wij verzamelen uw persoonsgegevens met als doel u op de hoogte te houden van onze activiteiten en onze service aan u als cursist zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat doen wij met uw gegevens?

De gegevens die SeniorWeb Amsterdam-Zuid ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Excel: Ten behoeve van het uitvoeren van ons activiteitenpakket leggen we uw gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres) vast in een wachtwoord beveiligde Excel spreadsheet, dat beveiligd wordt opgeslagen. Na afloop van het cursusseizoen wordt dit spreadsheet verwijderd.

MailChimp: Onze nieuwsbrieven worden verzonden met de online dienst MailChimp. Alleen uw e-mailadres wordt opgeslagen in MailChimp. MailChimp heeft een eigen privacy policy om deze gegevens te beveiligen. Indien gewenst vindt u die hier:  pijl Privacy Policy.

Trello: Wij gebruiken de online dienst Trello voor onze Les op Maat administratie. Uw telefoonnummer en eventueel e-mailadres worden opgeslagen in Trello. Ook Trello heeft een eigen privacy policy om deze gegevens te beveiligen. Indien gewenst vindt u die hier:  pijl Privacy Policy.

E-mail: Wij gebruiken een Gmail adres voor onze correspondentie. Onze communicatie verloopt via de beveiligde mail-servers van Google.

Opslag periode

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten.

Nieuwsbrieven

Uw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in MailChimp. U kunt zich uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief of door een e-mail te sturen aan seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com.

Beveiliging

Van uw persoonsgegevens worden geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden beheerd in de eerder genoemde systemen en software. Deze gegevens zijn beveiligd en niet voor derden toegankelijk.

Uw gegevens blijven van u

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u hebben aan te passen of te wissen. Stuur uw verzoek naar seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com dan maken wij het voor u in orde.

Recht op het indienen van een klacht

Als u vindt dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via  pijl deze link.

Plichten

Wij verwerken persoonsgegevens voor het aanbieden van onze activiteiten. Uw gegevens zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden.

De gegevens die wij van u verzamelen zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden van onze activiteiten.

Naar het overzicht pijl

Verantwoording

Op deze website genoemde merknamen en/of getoonde foto's van Acer, Albelli, AllerHande, Android, Apple, Chromebook, Google, Instagram, iPad, MacBook, macOS, Microsoft, Samsung, Snapchat, Spotify, WhatsApp, Windows en YouTube representeren handelsmerken dan wel handelsnamen van hun respectieve eigenaren.
Foto's bovenaan webpagina's zijn verkregen van de landelijke SeniorWeb-organisatie. Overige foto's zijn ofwel zelf gemaakt ofwel rechtenvrij verkregen van websites als Freephotos en Pixabay.

Naar het overzicht pijl